Grupperejser med sjæl

Grupperejser med sjæl

Inviter kollegaerne på vinsmagning i Barolo eller tag vennerne med i køkkenet på en toskansk vingård. Skal en gruppe rystes sammen, er det underholdende indslag med smagning af de store italienske vine på vingården, en effektiv og uforglemmelig oplevelse. Det behøver dog ikke kun handle om ædle druer og pappardelle-pasta.

Vi har i årenes løb arrangeret ture med så forskelligt indhold som vin, gastronomi, golf, vulkaner, templer, psykiatri, svømning, fodbold, pædagogik, olivenolie, opera, malerkursus og meget meget mere.

Husk at Italien har det hele….og lidt til. Der findes næppe andre lande, som i den grad er rig på varierede oplevelser kombineret med et fremragende køkken og mange vidunderlige vine. Hvor ellers finder vi et land, hvor man indenfor kort køreafstand kan opleve smukke landskaber, dejlige strande, bjerge, skisportssteder. Samtidig finder man historie og antikke mindesmærker side om side med moderne design og teknologi. Alt dette kombineret med GO-TO-ITALY’s store og detaljerede ekspertise på rejser til Italien, gør at rejsedrømmene kan blive til virkelighed. En speciel dinner i et antikt palads.

Fortæl os lidt om jeres gruppes drømme og planer og vi vil komme med gode og spændende oplæg.