Single post

Video

http://www.youtube.com/watch?v=aEMKUUxusac http://www.youtube.com/watch?v=tXf62porV3M http://www.youtube.com/watch?v=Au5gHe6Z9Uo http://www.youtube.com/watch?v=kDNC1xj3bH4  

Artikler & links Italien

Nedenfor kan du se en række links til spændende information om Italien.   Artikel om Scala på Amalfikysten, udgivet i Italia ja-tak" juni 2015 - klik her for at læse artiklen. Rejsemagasinet på Amalfikysten - klik her for at se udsendelsen som varer 25 min.

Ferieboliger

Domus Holidays ApS, der formidler ferieboliger i Sydeuropa, er en del af GO-TO-ITALY. Booking af og forespørgsler på ferieboliger på denne hjemmeside, vil således blive ekspederet af vores søsterselskab Domus Holidays ApS.  

Grupperejser med sjæl

Grupperejser med sjæl Inviter kollegaerne på vinsmagning i Barolo eller tag vennerne med i køkkenet på en toskansk vingård. Skal en gruppe rystes sammen, er det underholdende indslag med smagning af de store italienske vine på vingården, en effektiv og uforglemmelig oplevelse. Det behøver dog ikke kun handle om ædle druer og pappardelle-pasta. Vi har i årenes løb arrangeret ture med så forskelligt indhold som vin, gastronomi, golf, vulkaner, templer, psykiatri, svømning, fodbold, pædagogik, olivenolie, opera, malerkursus og meget meget mere. Husk at Italien har det hele….og lidt til. Der findes næppe andre lande, som i den grad er rig på varierede oplevelser kombineret med et fremragende køkken og mange vidunderlige vine. Hvor ellers finder vi et land, hvor man indenfor kort køreafstand kan opleve smukke landskaber, dejlige strande, bjerge, skisportssteder. Samtidig finder man historie og antikke mindesmærker side om side med moderne design og teknologi. Alt dette kombineret med GO-TO-ITALY’s store og detaljerede ekspertise på rejser til Italien, gør at rejsedrømmene kan blive til virkelighed. En speciel dinner i et antikt palads. Fortæl os lidt om jeres gruppes drømme og planer og vi vil komme med gode og spændende oplæg.